Kontaminasi Staphylococcus aureus pada tangan dan nasal dikalangan pengendali makanan kolej kediaman pelajar, Universiti Malaysia Sabah
Kajian ini dijalankan adalah untuk mengetahui tahap kontaminasi Staphylococcus aureus pada tangan dan nasal pengendali makanan Kolej Kediaman Pelajar (Kampung AS, CD dan E), Universiti Malaysia Sabah. Sebanyak 70 (N=70) sampel swab telah diambil, 35 (n=35) swab tangan dan 35 (n=35) swab nasal yang...
Saved in:
主要作者: | Lim, Fook Nyen |
---|---|
格式: | Thesis |
语言: | English |
出版: |
2010
|
主题: | |
在线阅读: | https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/9472/1/mt0000000464.pdf |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Isolation and identification of microflora involved in tapai, a Sabah’s fermented alcoholic beverage
由: Chiang, Yong Wee
出版: (2008) -
Influence of combined modification on digestion profile and physicochemical properties of sago (Metroxylon Sagu) starch
由: Ng, Jia Qin
出版: (2019) -
Preparation and characterization on rice husk ash filled tapioca starch composites
由: Dk Norsyafina Pg Adnan
出版: (2018) -
Kecenderungan rasa di kalangan etnik Kadazandusun di Sabah
由: Ahmad Riduan Bahauddin
出版: (2011) -
Kesan Penambahan Tepung Pisang Ke Atas Sifat-Sifat Kualiti
Roti
由: Ishak, Zuwariah
出版: (2006)