Penghasilan kapsaisin dari tisu kultur cili dan pengekstrakannya dari sumber asli serta bioasai terhadap larva tribolium castaneum dan biji sawi brassica chinensis

Biji cili tempatan Capsicum annuum L telah digtmakan di dalam kajian Int. Biji tersebut telah dikultur di atas suatu medimn asas pepejal Murashige and Skoog (MS) yang mengandungi 2,4 asid dikloroferoksi asetik (0.4 mg/L), kinetin (0.003 mg/L), sukrosa (30g/L) dnn agnr Gelrite (2.5g/L) pada pH 5....

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Abdul Azam, Jazlina
格式: Thesis
语言:English
Malay
出版: 1995
主题:
在线阅读:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/8742/1/FSAS_1995_3%20IR.pdf
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!

相似书籍