Parametric Interpolation To Scattered Data [QA281. A995 2008 f rb]. - Saaban, Azizan (2008)

(untitled)
Dua skema interpolasi berparameter yang mengandungi interpolasi global untuk data tersebar am dan interpolasi pengekalan-kepositifan setempat data tersebar positif dibincangkan.