Amalan Pengurusan Landskap Yang Efektif : Kajian Kes Projek Taman Rekreasi Oleh Pihak Berkuasa Tempatan Negeri Perak - Mohd Hanafiah, Nor Azian (2008)
Pengurusan projek landskap ialah tugasan pentadbiran, perancangan dan penyelenggaraan bagi membangukan projek-projek landskap.