Development Of Inductively-Degenerated LNA For W-CDMA Application Utilizing 0.18 Um RFCMOS Technology - Mohd. Noh, Norlaili (2009)
Satu metodologi terperinci dan bersistematik untuk merekabentuk penguat hingar rendah (LNA) induktif ternyahjana kaskod, juga dikenali sebagai topologi Padanan Masukan dan Hingar Serentak (SNIM),