Physico-Chemical And Organoleptic Evaluations Of Wheat Bread Substituted With Different Percentage Of Pumpkin Flour (Cucurbita Moschata) [TP435.W48 S451 2008 f rb].

Objektif kajian ini adalah untuk mengkaji sifat-sifat fiziko-kimia dan penilaian sensori roti tepung gandum yang digantikan dengan tepung labu (PF) pada peratusan yang berbeza (kawalan, 5%, 10% dan 15%). The objectives of this research were to determine the physico-chemical and organoleptic attri...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: See, Ean Fang
格式: Thesis
語言:English
出版: 2008
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/10341/1/PHYSICO-CHEMICAL_AND_ORGANOLEPTIC_EVALUATIONS_OF_WHEAT_BREAD_SUBSTITUTED_WITH_DIFFERENT_PERCENTAGE_OF.pdf
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!

相似書籍