Physico-Chemical And Organoleptic Evaluations Of Wheat Bread Substituted With Different Percentage Of Pumpkin Flour (Cucurbita Moschata) [TP435.W48 S451 2008 f rb].
Objektif kajian ini adalah untuk mengkaji sifat-sifat fiziko-kimia dan penilaian sensori roti tepung gandum yang digantikan dengan tepung labu (PF) pada peratusan yang berbeza (kawalan, 5%, 10% dan 15%). The objectives of this research were to determine the physico-chemical and organoleptic attri...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English |
出版: |
2008
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/10341/1/PHYSICO-CHEMICAL_AND_ORGANOLEPTIC_EVALUATIONS_OF_WHEAT_BREAD_SUBSTITUTED_WITH_DIFFERENT_PERCENTAGE_OF.pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|