Preparation, Characterization and Properties of Polypropylene/Waste Tire Dust (Pp/Wtd) Blends [TP1180.P68 M697 2008 f rb]. - Awang, Mohamad (2008)
Termoplastik dan getah sisa daripada tayar terbuang telah dicampurkan bagi menyediakan adunan polipropilena/serbuk sisa tayar (PP/WTD). Semua adunan disediakan di dalam pencampur dalaman pada suhu 180ºC, putaran 50 rpm untuk suatu tempoh adunan di antara 9 dan 13 minit.