Amalan Pedagogi Guru Prasekolah Permulaan - Masnan, Abdul Halim (2014)
This study aims to explore the pedagogical practices of Beginning Preschool Teachers (BPT). Kajian ini bertujuan untuk meneroka amalan pedagogi Guru Prasekolah Permulaan (GPP).