Assessment Of Ulam Raja (Cosmos Caudatus) Extract As A Functional Ingredient In Beef Patty And Green Tea

Antioksidan semula jadi dan tiruan mempunyai keupayaan untuk menentang spesies oksigen reaktif, menghalang degradasi pengoksidaan lipid dan dengan itu meningkatkan nilai nutrisi makanan. Natural and synthetic antioxidants have the ability to scavenge reactive oxygen species, hinder oxidative...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Seyedreihani, Seyedeh Fatemeh
格式: Thesis
語言:English
出版: 2015
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/30335/1/seyedeh_fatemeh_seyedreihani.pdf
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
實物特徵
總結:Antioksidan semula jadi dan tiruan mempunyai keupayaan untuk menentang spesies oksigen reaktif, menghalang degradasi pengoksidaan lipid dan dengan itu meningkatkan nilai nutrisi makanan. Natural and synthetic antioxidants have the ability to scavenge reactive oxygen species, hinder oxidative degradation of lipids and thus enhance the nutritional value of food.