Studies On Formulations For Gold Alloy Plating Bath To Produce Different Shades Of Electrodeposits. [TS693. Z27 2004 f rb] [Microfiche 7565] - Che Wan Ngah, Che Wan Zanariah (2004)
Kajian untuk memformulasi larutan pengelektrosaduran aloi emas secara sistematik telah dilakukan dengan menggunakan kaedah rekabentuk eksperimen.