Physico-Kinetics Of Thermally Processed And Canned Chilli (Capsicum Annum Var Kulai) In The Form Of Chilli Puree
Pemprosesan terma cili merah (Capsicum annum var Kulal) dalam bentuk puri dan pengetinannya boleh menjadi satu proses alternatif untuk menghasilkan produk cili dalam bentuk puri yang akan mempunyai jangka hayat yang panjang. Selain daripada itu, sifat-sifat kimia cili yang memanfaatkan kepada pen...
Saved in:
主要作者: | Ramachandran, Revathi |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English |
出版: |
2005
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/31147/1/REVATHI_RAMACHANDRAN.pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Physico-Chemical And Shelf-Life
Studies On Reduced Fat Legume-Based
Cookies Using Sago Flour As A Fat Replacer
由: Yahya, Mohammad Noor Adros
出版: (2004) -
Environmental management system and pro-environmental behavior with green marketing mix as a mediator for sustainable industry performance in hotel industry in east Jawa Province, Indonesia
由: Rainanto, Bambang Hengky
出版: (2022) -
A framework of tqm and organizational performance with ISO 9001 and innovation as mediators in Iraqi Manufacturing Companies
由: Abdulsalam, Najdat Hameed
出版: (2022) -
A hybrid routing approach for disaster management in manet
由: Soomro, Abdul Majid
出版: (2022) -
Kesan Faktor - Faktor Pemulpaan Soda - Antrakuinon
Ke Atas Sifat - Sifat Pulpa Dan Kertas Tandan Buah Kosong
Kelapa Sawit
由: Mohd Hassan, Nurul Husna
出版: (2006)