Mereka bentuk Modul Mai-T Terhadap Kemahiran Berfikir Aras Tinggi Murid Kesusasteraan Melayu - Ahamad, Arfah (2019)
Kajian ini bertujuan untuk membina dan menilai keberkesanan modul pengajaran puisi, iaitu Modul Aktiviti I-THINK (Mai-T) terhadap kemahiran berfikir aras tinggi (KBAT) murid Kesusasteraan Melayu (KM). Rekabentuk Pembinaan moduk ini berdasarkan model ASSURE dan mengaplikasikan peta pemikiran i_THINK sebagai strategi utama dalam pelaksanaannya.