The Bioavailability, Potency And Distribution Of Dietary Palm Tocopherols And Tocotrienols In The Tissues Of Red Hybrid Tilapia, Oreochromis sp. [SH167.T54 W246 2005 f rb] [Microfiche 7746].
Dalam eksperimen yang pertama, satu ujian makanan telah dijalankan selama 8 minggu untuk mengkaji ketersediaan α-tokopherol (α-T) secara biologi dengan lapan diet yang berisonitrogenous dan isoenergik. In Experiment 1, an 8-week feeding trial was carried out to investigate the bioavailability o...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English |
出版: |
2005
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/6674/1/THE_BIOAVAILABILITY%2C_POTENCY_AND_DISTRIBUTION_OF_DIETARY_PALM_TOCOPHEROLS_AND_TOCOTRIENOLS_IN_THE_TISSUES_OF_RED_HYBRID_TILAPIA%2C_oreochromis_sp..pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|