Pengekstrakan Dan Sifat-Sifat Ekstrak Yis Daripada Candida Utilis [QR151. R692 2007 f rb].
Kesan pengolahan enzimatik dan pemecahan mekanikal secara individu atau gabungan ke atas yil penghasilan ekstrak yis daripada Candida utilis telah dikaji untuk mendapatkan proses yang optimum kerana ekstrak yis sangat berpotensi sebagai penambahbaik perisa dalam industri makanan. The effects of e...
Saved in:
主要作者: | Mohd. Hassan, Rodiah |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English |
出版: |
2007
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/9195/1/PENGEKSTRAKAN_DAN_SIFAT-SIFAT_EKSTRAK_YIS_DARIPADA_Candida_utilis.pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Pengekstrakan Dan Sifat-Sifat Ekstrak Yis Daripada
Candida Utilis
由: Mohd. Hassan, Rodiah
出版: (2007) -
Kajian Ketoksikan Dan Aktiviti Anti Helicobacter Pylori Daripada Tumbuhan Perubatan Tempatan Dengan Tumpuan Kepada Fraksi Yang Mengandungi Alkaloid Derris Trifoliata [QR201.H44 A286 2004 f rb] [Microfiche 7984].
由: Abd Aziz, Ahmad Azlan
出版: (2004) -
The Anticancer Mechanism Of Ibuprofen Or Indomethacin In Colorectal Cancer Cells [RS431.A64 K45 2007 f rb].
由: Khoo, Boon Yin
出版: (2007) -
Molecular analysis of rpoB, katG and embB gene mutation in mycobacterium tuberculosis isolates from Terengganu, Malaysia
由: Rashid, Zulkhairi Abdul
出版: (2020) -
An Integrated Approach Using Self
Organizing Maps And Fuzzy Cognitive
Maps For Network Intrusion Detection
由: Jazzar, Mahmoud
出版: (2009)