Tunneling Behaviour And Barrier Penetration Of Subterranean Termites With Special Reference To Coptotermes Gestroi (Wasmann) (Isoptera: Rhinotermitidae) [QL529.3.R4 Y46 2007 f rb]. - Yeoh, Boon Hoi (2007)
Kajian ini menumpu ke atas kelakuan menerowong dan penembusan sempadan termitisid pada anai-anai tanah, terutamanya pada Coptotermes gestroi.