Cross-Linking Of Soy Protein Isolate Using Microbial Transglutaminase Followed By Ribose-Induced Maillard Reaction

Tesis ini menjelaskan tentang penggunaan pengolahan hubung-silang gabungan untuk mengubahsuaikan sifat-sifat berfungsi isolat protein soya (SPI). This thesis describes the use of combined cross-linking treatment techniques to modify functional properties of soy protein isolate (SPI).

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Gan, Chee Yuen
格式: Thesis
語言:English
出版: 2008
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/9610/1/CROSS-LINKING_OF_SOY_PROTEIN_ISOLATE_USING.pdf
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
實物特徵
總結:Tesis ini menjelaskan tentang penggunaan pengolahan hubung-silang gabungan untuk mengubahsuaikan sifat-sifat berfungsi isolat protein soya (SPI). This thesis describes the use of combined cross-linking treatment techniques to modify functional properties of soy protein isolate (SPI).