Kesan Penggantian Tepung Gandum Dengan Tepung Pisang Awak (Musa Paradisiaca Var. Awak) Ke Atas Sifat Fizikokimia Dan Sensori Kuih Pau [TP435.W48 S538 2008 f rb].

Kuih pau disediakan dari pelbagai peratus (10, 20 dan 30 %) tepung pisang awak hijau matang (Musa paradisiaca var. Awak) untuk menggantikan tepung gandum. Different levels of matured green banana flour (10, 20 and 30 %) were substituted for wheat flour in steamed bread. The green banana flour and...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Abidin, Noor Shazliana Aizee
格式: Thesis
語言:English
出版: 2008
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/9976/1/KESAN_PENGGANTIAN_TEPUNG_GANDUM_DENGAN_TEPUNG_PISANG_AWAK.pdf
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!