Kajian terhadap perspektif pelajar sarjana pendidikan (teknik & vokasional) mengenal kualiti makanan yang dijual oleh pengusaha makanan di kantin Kolej Universiti Teknologi Tun Hussien Onn: satu kajian kes
Kajian kes ini adalah bertujuan untuk meninjau perspektif pelajar Saijana Pendidikan (Telaiik dan Vokasional) mengenai kualiti makanan yang dijual oleh pengusaha makanan di kantin Kolej Universiti Teknologi Tun Hussien Onn. Dua kantin dipilih iaitu kantin asrama dan kantin utama KUiTTHO. Kanti...
Saved in:
主要作者: | Mohamad Nor, Maryana |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English English English |
出版: |
2001
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.uthm.edu.my/7662/1/24p%20MARYANA%20MOHAMAD%20NOR.pdf http://eprints.uthm.edu.my/7662/2/MARYANA%20MOHAMAD%20NOR%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf http://eprints.uthm.edu.my/7662/3/MARYANA%20MOHAMAD%20NOR%20WATERMARK.pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Mengenalpasti permasalahan pelajar kursus katering dalam mata pelajaran teknologi katering di sekolah menengah teknik
由: Ab. Rahim, Dayang Suhaila
出版: (2003) -
Pemahaman pelajar tingkatan lima katering terhadap bab kaedah memasak dalam mata pelajaran teknologi katering
由: Wan Sulong, Wan Norliana
出版: (2003) -
Kurikulum pengurusan hotel katering : satu analisis terhadap elemen-elemen, kemahiran kerjaya dan sahsiah diri
由: Embul, Helen Unyan
出版: (2001) -
Penghasilan modul pengajaran kendiri bagi mata pelajaran teknologi katering
由: Ahmad @ Mohamad, Noraihan
出版: (2003) -
Pembentukan automasi kaedah aliran tunai terdiskaun di dalam kajian kemungkinan hotel
由: Ahmad, Budiman
出版: (2001)