Pemahaman pelajar tingkatan lima katering terhadap bab kaedah memasak dalam mata pelajaran teknologi katering
Bab Kaedah Memasak merupakan salah satu bab yang penting dalam mata pelajaran Teknologi Katering. Faktor terpenting adalah memastikan pelajar menguasai serta memahami konsepnya adalah melalui proses pengajaran dan pembelajaran yang betul. Tinjauan awal di Sekolah Menengah Teknik yang menawarka...
Saved in:
主要作者: | Wan Sulong, Wan Norliana |
---|---|
格式: | Thesis |
语言: | English English English |
出版: |
2003
|
主题: | |
在线阅读: | http://eprints.uthm.edu.my/7764/1/24p%20WAN%20NORLIANA%20WAN%20SULONG.pdf http://eprints.uthm.edu.my/7764/2/WAN%20NORLIANA%20WAN%20SULONG%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf http://eprints.uthm.edu.my/7764/3/WAN%20NORLIANA%20WAN%20SULONG%20WATERMARK.pdf |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Mengenalpasti permasalahan pelajar kursus katering dalam mata pelajaran teknologi katering di sekolah menengah teknik
由: Ab. Rahim, Dayang Suhaila
出版: (2003) -
Penghasilan modul pengajaran kendiri bagi mata pelajaran teknologi katering
由: Ahmad @ Mohamad, Noraihan
出版: (2003) -
Kurikulum pengurusan hotel katering : satu analisis terhadap elemen-elemen, kemahiran kerjaya dan sahsiah diri
由: Embul, Helen Unyan
出版: (2001) -
Kualiti kursus katering di sekolah menengah vokasional dan sekolah menengah teknik
由: Andin, Christina
出版: (1999) -
Kajian terhadap perspektif pelajar sarjana pendidikan (teknik & vokasional) mengenal kualiti makanan yang dijual oleh pengusaha makanan di kantin Kolej Universiti Teknologi Tun Hussien Onn: satu kajian kes
由: Mohamad Nor, Maryana
出版: (2001)