Pembangunan dan penilaian panduan keselamatan di bilik dapur bagi pengajaran dan pembelajaran dalam pengurusan hotel katering

Tujuan kajian adalah untuk membangunkan Panduan Keselamatan Di Bilik Dapur untuk kegunaan pelajar bagi kursus Pengurusan Hotel dan Katering. Panduan telah dibangunkan menggunakan media transparensi dan telah diuji kebolehgunaan serta keberkesanannya melalui kaedah kuasi eksperimen secara pra-t...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Yusof, Zuhaila
Format: Thesis
Language:English
English
English
Published: 2003
Subjects:
Online Access:http://eprints.uthm.edu.my/7767/1/24p%20ZUHAILA%20YUSOF.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/7767/2/ZUHAILA%20YUSOF%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/7767/3/ZUHAILA%20YUSOF%20WATERMARK.pdf
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!