Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Mohd. Noor, Norani
格式: Thesis
出版: 1996
主题:
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
id my-utm-ep.44095
record_format uketd_dc
spelling my-utm-ep.440952017-10-09T06:27:18Z Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia 1996 Mohd. Noor, Norani LC Special aspects of education 1996 Thesis http://eprints.utm.my/id/eprint/44095/ masters Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Education Faculty of Education
institution Universiti Teknologi Malaysia
collection UTM Institutional Repository
topic LC Special aspects of education
spellingShingle LC Special aspects of education
Mohd. Noor, Norani
Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
description
format Thesis
qualification_level Master's degree
author Mohd. Noor, Norani
author_facet Mohd. Noor, Norani
author_sort Mohd. Noor, Norani
title Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
title_short Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
title_full Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
title_fullStr Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
title_full_unstemmed Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
title_sort elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di sekolah menengah vokasional malaysia
granting_institution Universiti Teknologi Malaysia, Faculty of Education
granting_department Faculty of Education
publishDate 1996
_version_ 1747817142459301888