Elemen dan kriteria program latihan industri untuk pelajar kursus katering makanan di Sekolah Menengah Vokasional Malaysia
Saved in:
主要作者: | Mohd. Noor, Norani |
---|---|
格式: | Thesis |
出版: |
1996
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Tahap kefahaman guru kolej vokasional terhadap elemen kurikulum standard kolej vokasional (IR)
由: Abdul Halim Abdul Hamid
出版: (2016) -
Proses maklumbalas permasalahan menganjurkan kursus dalam pendidikan berterusan jangka pendek teknik dan vokasional
由: Mashudi, Nurul Huda
出版: (2004) -
Penilaian latihan kemahiran Vokasional bagi Orang Asli (IR)
由: Zamani Ibrahim
出版: (2016) -
Pembangunan dan kebolehgunaan Modul Kursus Asas Mekanik Struktur berasaskan Teori Konstruktivisme bagi Program Teknologi Pembinaan di Kolej Vokasional
由: Mohd Zulhilmi Ab Kadir
出版: (2023) -
Sistem penilaian kemahiran kejuruteraan awam anjuran Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan
由: Khalid, Kamarudin
出版: (1996)