Konsep halalan tayyiban dan aplikasinya dalam kalangan pengusaha industri kecil dan sederhana dalam industri halal di Selangor /
Saved in:
主要作者: | Khairul Anuwar Mustaffa (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2017.
|
主题: | |
在线阅读: | http://studentsrepo.um.edu.my/10962/ |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Konsep halalan tayyiban dari perspektif maqasid al-shariah dan aplikasinya dalam prosedur penentuan makanan halal di Malaysia /
由: Sazelin Arif -
Pengamalan konsep halalan tayyiban dalam penyediaan makanan : kajian terhadap pedagang kaki lima di Kota Yogyakarta, Indonesia /
由: Hamzah, Khafidz
出版: (2016) -
Permasalahan dalam permohonan sijil halal dalam kalangan usahawan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) di Malaysia /
由: Ahmad Faidhi Mohd Sidek
出版: (2017) -
Konsep Pengurusan Kualiti Makanan Halalan Tayyiban
由: Md Dahlal, Norazilawati
出版: (2017) -
Orientasi Keperibadian, Sikap dan Amalan Pengusaha Padi Maju di Barat Laut Selangor
由: Hassan, Salim
出版: (2011)