Pemakaian fiqh al-Shafi`i dalam isu-isu makanan halal di Malaysia : analisis dari perspektif maqasid al-shariah /
Saved in:
主要作者: | Tuan Sidek Tuan Muda (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2019.
|
主题: | |
在线阅读: | http://studentsrepo.um.edu.my/12589/ |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Faktor pemilihan makanan halal dalam kalangan pengguna Muslim Singapura /
由: Nurzafeerah Zakaria
出版: (2016) -
Factors affecting purchase intention of recalled halal products among Malaysian Muslim consumers
由: Mohd Yunus, Nurul Syuhada
出版: (2018) -
Penggunaan teknologi authentikasi halal dalam verifikasi produk makanan menurut perspektif hukum Islam /
由: Afiqah Salahudin
出版: (2017) -
Isu dan cabaran pelaksanaan pensijilan halal premis makanan : satu kajian di restoran makanan arab terpilih di Lembah Klang /
由: Ain Najwa Hidayah Rajman
出版: (2022) -
Implementation of halal food management system in small and medium enterprises food manufacturers
由: Ahmad, Anis Najiha
出版: (2018)