Penghasilan produk makanan berasaskan kaedah penghadaman bioproses dari perspektif halalan tayyiban /
Saved in:
主要作者: | Hamizah Hussin (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2020.
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Hubungan antara pengetahuan halalan tayyiban dengan pengambilan makanan halal dalam kalangan murid Sekolah Rendah Baling Kedah /
由: Zailani Yahya @ Zakaria
出版: (2021) -
Penggunaan sumber haiwan dalam penghasilan produk halal di Malaysia
由: Mohd Salleh, Mohd Mahyeddin
出版: (2016) -
Pengamalan konsep halalan tayyiban dalam penyediaan makanan : kajian terhadap pedagang kaki lima di Kota Yogyakarta, Indonesia /
由: Hamzah, Khafidz
出版: (2016) -
Halalan ṭoyyiban poultry feed: Islamic perspective / Amalina Mohd Ashraf
由: Mohd Ashraf, Amalina
出版: (2019) -
Pemakanan menurut perspektif fiqh al-Hadith : kajian terhadap pengusaha produk makanan /
由: Siti Sarah Izham
出版: (2018)