Kesatuan pendekatan keagamaan dan saintifik di dalam teknologi makanan menurut perspektif Islam /
Saved in:
主要作者: | Che Wan Jasimah Wan Mohamed Radzi |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
1994.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Budaya pemakanan masyarakat Malaysia dari perspektif agama, polisi, sains dan teknologi dengan rujukan khusus kepada pengaruh Islam dalam penghasilan makanan /
由: Che Wan Jasimah Wan Mohamed Radzi
出版: (2009) -
Pemakanan menurut perspektif fiqh al-Hadith : kajian terhadap pengusaha produk makanan /
由: Siti Sarah Izham
出版: (2018) -
Kepentingan penjagaan makanan dan pemakanan serta implikasinya terhadap pembentukan sahsiah menurut perspektif Islam /
由: Ruaain Mustari Ruaain bt. Mustari
出版: (1994) -
Daya saing industri pemprosesan makanan halal di Malaysia /
由: Mohd Ali Mohd Noor
出版: (2013) -
Knowledge, attitude and behavioural intention towards halal food product recall among Muslim consumers in the Klang Valley, Malaysia
由: Yop @ Ayob, Rosmawati
出版: (2018)