Konsep halalan tayyiban dari perspektif maqasid al-shariah dan aplikasinya dalam prosedur penentuan makanan halal di Malaysia /
Saved in:
主要作者: | Sazelin Arif (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Konsep halalan tayyiban dan aplikasinya dalam kalangan pengusaha industri kecil dan sederhana dalam industri halal di Selangor /
由: Khairul Anuwar Mustaffa
出版: (2017) -
Pengamalan konsep halalan tayyiban dalam penyediaan makanan : kajian terhadap pedagang kaki lima di Kota Yogyakarta, Indonesia /
由: Hamzah, Khafidz
出版: (2016) -
Konsep Pengurusan Kualiti Makanan Halalan Tayyiban
由: Md Dahlal, Norazilawati
出版: (2017) -
Penghasilan produk makanan berasaskan kaedah penghadaman bioproses dari perspektif halalan tayyiban /
由: Hamizah Hussin
出版: (2020) -
Konsep makanan halal dalam Islam : proses label halal di Indonesia /
由: Moenip, Muhammad Ajir Abdi