Skip to content
  • 語言
    • English
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • اللغة العربية
 
 
高級檢索
  • Penggunaan pecahan pertengahan...
  • 引用
  • 發送短信
  • 推薦此
  • 打印
  • 導出紀錄
    • 導出到 RefWorks
    • 導出到 EndNoteWeb
    • 導出到 EndNote
  • 加到收藏夾
  • Permanent link
Penggunaan pecahan pertengahan minyak sawit (PMF) dalam penghasilan konfeksi coklat /

Penggunaan pecahan pertengahan minyak sawit (PMF) dalam penghasilan konfeksi coklat /

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Sabariah Samsudin (Author)
格式: Thesis 圖書
語言:Malay
出版: Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1994
主題:
Palm oil industry
Cookery (Chocolate)
Chocolate processing
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
  • 持有資料
  • 實物特徵
  • 您的評論
  • 相似書籍
  • 職員瀏覽

相似書籍

  • Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
    由: Norhayati Hussain
    出版: (2010)
  • Effects of cocoa butter, palm fraction and emulsifier mixtures on the quality parameters of different chocolate formulations
    由: Kumara, Bakti
    出版: (2003)
  • Utilization of Soy Protein Isolates in the Production of Chocolates and Chocolate Beverage Powders
    由: Hussin, Norma
    出版: (1997)
  • Penghasilan gantian lemak koko berkalori rendah daripada fraksi pertengahan sawit, stearin sawit dan minyak zaitun melalui tindak balas asidolisis berenzim /
    由: Aftar Mizan Abu Bakar
    出版: (2011)
  • Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
    由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
    出版: (2002)

檢索選項

  • 檢索歷史
  • 高級檢索

查找更多

  • 瀏覽目錄
  • 按字母順序瀏覽
  • Explore Channels
  • 課程儲備
  • 新項目

需要幫助?

  • 檢索技巧
  • 咨詢台
  • 常見問題
Services hosted by the Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia with Cooperation MySyL Group
載入...