Penggunaan pecahan pertengahan minyak sawit (PMF) dalam penghasilan konfeksi coklat /
Saved in:
主要作者: | Sabariah Samsudin (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Universiti Kebangsaan Malaysia,
1994
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
由: Norhayati Hussain
出版: (2010) -
Effects of cocoa butter, palm fraction and emulsifier mixtures on the quality parameters of different chocolate formulations
由: Kumara, Bakti
出版: (2003) -
Utilization of Soy Protein Isolates in the Production of Chocolates and Chocolate Beverage Powders
由: Hussin, Norma
出版: (1997) -
Penghasilan gantian lemak koko berkalori rendah daripada fraksi pertengahan sawit, stearin sawit dan minyak zaitun melalui tindak balas asidolisis berenzim /
由: Aftar Mizan Abu Bakar
出版: (2011) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
出版: (2002)