Skip to content
  • 语言
    • English
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • اللغة العربية
 
 
高级检索
  • 检索
  • Penggunaan pecahan pertengahan...
  • 引用
  • 发送短信
  • 推荐此
  • 打印
  • 导出纪录
    • 导出到 RefWorks
    • 导出到 EndNoteWeb
    • 导出到 EndNote
  • 加到收藏夹
  • Permanent link
Penggunaan pecahan pertengahan minyak sawit (PMF) dalam penghasilan konfeksi coklat /

Penggunaan pecahan pertengahan minyak sawit (PMF) dalam penghasilan konfeksi coklat /

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Sabariah Samsudin (Author)
格式: Thesis 图书
语言:Malay
出版: Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 1994
主题:
Palm oil industry
Cookery (Chocolate)
Chocolate processing
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
  • 持有资料
  • 实物特征
  • 您的评论
  • 相似书籍
  • 职员浏览

相似书籍

  • Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
    由: Norhayati Hussain
    出版: (2010)
  • Effects of cocoa butter, palm fraction and emulsifier mixtures on the quality parameters of different chocolate formulations
    由: Kumara, Bakti
    出版: (2003)
  • Utilization of Soy Protein Isolates in the Production of Chocolates and Chocolate Beverage Powders
    由: Hussin, Norma
    出版: (1997)
  • Penghasilan gantian lemak koko berkalori rendah daripada fraksi pertengahan sawit, stearin sawit dan minyak zaitun melalui tindak balas asidolisis berenzim /
    由: Aftar Mizan Abu Bakar
    出版: (2011)
  • Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
    由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
    出版: (2002)

检索选项

  • 检索历史
  • 高级检索

查找更多

  • 浏览目录
  • 按字母顺序浏览
  • Explore Channels
  • 课程储备
  • 新项目

需要帮助?

  • 检索技巧
  • 咨询台
  • 常见问题
Services hosted by the Perpustakaan Sultan Abdul Samad, Universiti Putra Malaysia with Cooperation MySyL Group
载入...