Perbandingan dua kaedah penyediaan sampel sebatian meruap dari buah ciku dan penentuan komponen utamanya /
Saved in:
主要作者: | Muhamat Omar |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Kuala Lumpur :
Universiti Kebangsaan Malaysia,
1978
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kaedah penyediaan dan penganalisaan sebatian meruap isi buah manggis (Garcimia Mangostana) /
由: Aziz Nordin
出版: (1978) -
Separation of ibuprofen enantiomers by high-performance liquid chromatography /
由: Zhou, Yu Ying
出版: (1997) -
Separation of optical isomers for pharmaceutical applications /
由: Lim, Bee Gim
出版: (1995) -
The development method for the analysis of fatty acids in vegetable fats and bakery products by using gas chromatography /
由: Omar, Talal Ahmed Salem -
Gradient elution of biochemicals in ion exchange chromatography /
由: Rouhana, Nathalie
出版: (1990)