Kesan pemanggangan dan pengadunan biji koko ke atas pembentukan perisa dan kualiti lemak koko /
Saved in:
主要作者: | Nazaruddin Ramli |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Hayat, Universiti Kebangsaan Malaysia,
1998
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Perkembangan dan pembentukan juzuk perisa di dalam biji koko Malaysia semasa proses pemanggangan /
由: Muhammad Nor Omar
出版: (1986) -
Sintesis berenzim Setil Kakaoat daripada Distilat Asid lemak koko dan penggunaannya dalam pemformulasian gincu /
由: Yap, Samuel Kian Chee
出版: (2010) -
Penghasilan dan pencirian lipase staphylococcus simulans pencilan biji koko /
由: Mokhamad Irfan
出版: (2001) -
Penilaian lemak koko Malaysia daripada klon-klon terpilih /
由: Fisal Ahmad
出版: (1999) -
Ciri-ciri pengeringan biji koko /
由: Meor Zainal Meor Talib
出版: (1994)