Kualiti dan penggunaan tepung surimi dalam produk makanan /
Saved in:
主要作者: | Nurul Huda |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi, Selangor :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2001
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penghasilan makanan bayi sedia dimakan berasaskan tepung surimi threadfin bream (Nemipterus japonicus) /
由: Kamarudin, Anna Permatasari
出版: (2008) -
The influence of drying and storage on the functional properties of Surimi /
由: Musa, Khalid Hamid Ahmed
出版: (2003) -
Pengesanan kehadiran DNA spesis haiwan dalam produk surimi menggunakan tindakbalas berantai polimerase (PCR) - hibridisasi southern /
由: Aravindran Sugumaran -
Penghasilan dan penilaian kualiti ikan patin (Pangasius sutchi) dan ikan keli (Clarias gariepinus) salai /
由: Desmelati -
Physical and rheological properties of red tilapia (Oreochromis niloticus linnaeus) mince for development of spray-dried fish powder
由: Uzzaman, Md Akhter
出版: (2012)