Kesan beberapa jenis tepung terhadap ciri-ciri salutan produk ayam goreng bersalut /
Saved in:
主要作者: | Khairunizah Hazila Khalid |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2006
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan suhu, tekanan dan jenis tepung terhadap ciri-ciri fizikokimia dan sensori salutan nuget ayam semasa penggorengan /
由: Salma Mohamad Yusop
出版: (2006) -
Ciri fizik-kimia, nilai pemakanan dan penerimaan ayam goreng bersalut menggunakan tepung sagu dan beras /
由: Yusnita Hamzah
出版: (2005) -
Pemformulasian bahan salut, ciri-ciri fiziko-kimia dan penerimaan Nuget Ayam /
由: Loi, Wai Choo
出版: (1999) -
Ciri fizik-kimia, nilai pemakanan dan penerimaan ayam goreng bersalut menggunakan tepung sagu dan beras
由: Yusnita Hamzah -
Effects of Cooking Medium and Batter Formulation on Quality Attributes Of Fried Fish Fillets
由: Moradi, Yazdan
出版: (2008)