Kesan perlakuan ozon dan ekstrak air lada hitam terhadap mutu bologna ayam semasa penyimpanan sejuk /
Saved in:
主要作者: | Teoh, Sheh Wee |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2008
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan penggunaan bahan sampingan ayam dan lelemak sawit ke atas kualiti bologna ayam /
由: Wolyna Pindi
出版: (2004) -
Penghasilan sosej fermentasi berasaskan daging ayam /
由: Suherman
出版: (1999) -
Prestasi eksport lada Sarawak : analisis bahagian pasaran malar (BPM) /
由: Mohd. Nasir Mohd. Saukani
出版: (1999) -
Penerimaan Maklumat Teknologi Pertanian dalam Kalangan Pekebun Kecil Lada Hitam di Kawasan Penempatan Semula Asap Koyan, Belaga, Sarawak, Malaysia
由: Alan, Ribka
出版: (2008) -
Aktiviti antipengoksida dan antimikrob ekstrak polygonum minus dan melicope lunu-ankenda ke atas mutu penyimpanan sosej ayam /
由: Noriham Abdullah
出版: (2005)