Penghasilan dan penilaian kualiti coklat susu dan coklat gelap prebiotik (berinulin) berbanding coklat susu dan coklat gelap tradisional /
Saved in:
主要作者: | Norhayati Hussain |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
2010.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Penggunaan pecahan pertengahan minyak sawit (PMF) dalam penghasilan konfeksi coklat /
由: Sabariah Samsudin
出版: (1994) -
Penentuan hukum produk berasaskan coklat /
由: Normawiyah Suparman
出版: (2018) -
Pengubahsuaian ciri-ciri fiziko-kimia lemak koko menggunakan interesterifikasi lipase dan penggunaannya dalam penghasilan cokolat berinti dan cokolat salutan ais krim /
由: Helmi Wasoh @ Mohamad Isa
出版: (2002) -
Pembangunan gantian lemak koko dan kesan penggunaannya bersama tepung berperisa susu ke atas kualiti coklat kompaun /
由: Saadah Mastura Saidin
出版: (2011) -
Pembangunan dan pencirian gantian lemak koko berkalori rendah melalui asidolisis enzimatik adunan fraksi pertengahan sawit, minyak kelapa dara dan kanola : aplikasi dalam pembuatan coklat gelap dan kesan ke atas profil lipid darah tikus /
由: Aftar Mizan Abu Bakar