Penghasilan gantian lemak koko berstruktur (SCBS) berasaskan lemak sawit dengan triasilgliserol berantai sederhana (MCT) /
Saved in:
主要作者: | Ros-Haniza Borhan (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Sintesis berenzim lemak koko berstruktur yang mengandungi triasilgliserol berantai sederhana dan penggunaannya dalam penghasilan coklat gelap /
由: Wan Aidah Wan Ibrahim
出版: (2007) -
Characterizing fat migration in fatty foods during deep fat frying /
由: Mohamad Yusof Maskat
出版: (1997) -
Pengambilan lemak dan asid lemak politaktepu dikalangan dewasa di sekitar Lembah Klang /
由: Syahida Maarof
出版: (2008) -
Penilaian lemak koko Malaysia daripada klon-klon terpilih /
由: Fisal Ahmad
出版: (1999) -
Kajian tahap kefahaman pelaksanaan rekabentuk dan kemudahan, pengenalpastian dan analisis bahaya, dan penentuan titik kawalan kritikal (CCP) di kalangan industri perunding dan pihak berkuasa /
由: Mohd. Bakri Jali