Kesan pencampuran protein soya isolat, gelatin dan enzim transglutaminase mikrobial (MTGase) terhadap mutu sosej daging ayam nyahtulang mekanikal /
Saved in:
主要作者: | Ch'ng, Soo Ee (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesan mikrobial transglutaminase dan protein soya isolat terhadap pengelan surimi ikan air tawar /
由: Hazmi Yasin -
Nutritional composition, physico-chemical, and sensory characteristics of rolled oats snack bars formulated with green banana (musa acuminata x balbisiana colla cv.awak) flour
由: Norhidayah Che Adri -
Kesan penambahan kitosan dalam sosej daging ayam nyahtulang mekanikal /
由: Siti Rubaini Mat
出版: (2004) -
Kesan penambahan rumpai laut terhadap ciri-ciri fizikokimia dan aktiviti antioksidan dalam sosej ayam
由: Elisha Munsu
出版: (2019) -
Kesan penambahan rumpai laut terhadap ciri-ciri fizikokimia dan aktiviti antioksi dan dalam sosej ayam
由: Elisha Munsu
出版: (2019)