Kajian sebatian berfungsi di dalam rumpai laut dan kesannya keatas kualiti coklat./
Saved in:
主要作者: | Mansoor Abdul Hamid (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Kesan proses penyediaan ekstrak rumpai laut Sargassum sp. ke atas aktiviti biologi ke arah pembangunan minuman berfungsi /
由: Norra Ismail -
Pembangunan filem boleh dimakan daripada rumpai laut untuk industri pembungkusan makanan /
由: Siah, Watt Moey -
Kandungan makronutrien, aktiviti antioksidan dan kesan sitotoksik rumpai laut merah ke atas sel hepatokarsinoma HEPG2 /
由: Farah Diyana Ariffin -
Studies on nutritional value, heavy metal composition and antioxidant activity in Malaysian macroalgae /
由: Sarina Ahmad Wakid
出版: (2010) -
Kesan penambahan agar (Gracilaria changii) ke atas kualiti bebola ikan selayang (Decapterus maruadsi) /
由: Rohasmizah Hashim