Pembangunan biosensor optik berasaskan enzim untuk pemantauan kesegaran ikan berdasarkan sebatian kreatina dan fenilalanina pada bendalir biologi permukaan kulit ikan /
Saved in:
主要作者: | Farah Faiqah Fazial (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | English |
出版: |
Ã2019.
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Some changes in sarcoplasmic and myofibrillar proteins in beef and chicken meat during frozen storage /
由: Jassem, Waleed Shaker
出版: (1998) -
The chemical composition of ikan bilis : a marine fish of Malaya /
由: Svasti, M. C. T.
出版: (1953) -
Effect of selected additives and y-irradiation on the physicho-chemical, microbial quality and aroma stability of cold-stored onion puree
由: Sadoughi, Navideh
出版: (2011) -
Quality evaluation of stallion frozen semen supplemented with cysteine and ascorbic acid
由: Alamaary, Mohammed Saad M
出版: (2019) -
Pengekstrakan dan pencirian gelatin dan kajian antioksida hidrolisat grlatin kulit ikan salmon (Salmo salar), kulit dan tulang ikan keli (Clarias gariepinus) /
由: See, Siau Fern