Perubahan Fisiko-Kimia Buah Pisang Berangan (Musa Sapientum L) Semasa Perkembangan dan Kesan Parameter Pemprosesan ke Atas Ciri-Ciri Buah Pisang yang Dikeringkan
Kajian telah dtbuat terhadap fisiko-kimia buah pisang Berangan semasa perkembangan yang diperoleb dari Ladang Pisang Komersil (RISDA) Bukit Kerayong, Klang. Hasil kajian menunjukkan bahawa buah pisang Berangan mencapai peringkat perkembangan maksimum dan kematangan fisiologi pada umur tiga betas...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English Malay |
出版: |
1996
|
主題: | |
在線閱讀: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/8369/1/FSMB_1996_6_A.pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|