Perubahan Fisiko-Kimia Buah Pisang Berangan (Musa Sapientum L) Semasa Perkembangan dan Kesan Parameter Pemprosesan ke Atas Ciri-Ciri Buah Pisang yang Dikeringkan

Kajian telah dtbuat terhadap fisiko-kimia buah pisang Berangan semasa perkembangan yang diperoleb dari Ladang Pisang Komersil (RISDA) Bukit Kerayong, Klang. Hasil kajian menunjukkan bahawa buah pisang Berangan mencapai peringkat perkembangan maksimum dan kematangan fisiologi pada umur tiga betas...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Paramuji, Muji
格式: Thesis
語言:English
Malay
出版: 1996
主題:
在線閱讀:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/8369/1/FSMB_1996_6_A.pdf
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!