Perubahan Fisiko-Kimia Buah Pisang Berangan (Musa Sapientum L) Semasa Perkembangan dan Kesan Parameter Pemprosesan ke Atas Ciri-Ciri Buah Pisang yang Dikeringkan
Kajian telah dtbuat terhadap fisiko-kimia buah pisang Berangan semasa perkembangan yang diperoleb dari Ladang Pisang Komersil (RISDA) Bukit Kerayong, Klang. Hasil kajian menunjukkan bahawa buah pisang Berangan mencapai peringkat perkembangan maksimum dan kematangan fisiologi pada umur tiga betas...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Thesis |
语言: | English Malay |
出版: |
1996
|
主题: | |
在线阅读: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/8369/1/FSMB_1996_6_A.pdf |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|