Perubahan Fisiko-Kimia Buah Pisang Berangan (Musa Sapientum L) Semasa Perkembangan dan Kesan Parameter Pemprosesan ke Atas Ciri-Ciri Buah Pisang yang Dikeringkan

Kajian telah dtbuat terhadap fisiko-kimia buah pisang Berangan semasa perkembangan yang diperoleb dari Ladang Pisang Komersil (RISDA) Bukit Kerayong, Klang. Hasil kajian menunjukkan bahawa buah pisang Berangan mencapai peringkat perkembangan maksimum dan kematangan fisiologi pada umur tiga betas...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Paramuji, Muji
格式: Thesis
语言:English
Malay
出版: 1996
主题:
在线阅读:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/8369/1/FSMB_1996_6_A.pdf
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!