Effects Of Partial Substitution Of Wheat Flour With Chempedek (Artocarpus Integer) Seed Flour On The Physicochemical, Organoleptic And Microbiological Attributes Of The Bread [TX558.W5 M322 2008 f rb].

Objektif kajian ini adalah untuk menentukan kesan penggantian separa tepung gandum dengan tepung biji cempedak (Artocarpus integer) di dalam roti terhadap sifat-sifat fizikokimia, organoleptik dan mikrobiologi. The main objective of this study was to determine the effects of partial substitution...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Ahamad Zabidi, Mardiana
格式: Thesis
語言:English
出版: 2008
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/10168/1/EFFECTS_OF_PARTIAL_SUBSTITUTION_OF_WHEAT_FLOUR_WITH_CHEMPEDAK_%28Artocarpus_integer%29_SEED_FLOUR_ON_THE_PHYSICOCHEMICAL%2C_ORGANOLEPTIC_AND_MICROBIOLOGICAL_ATTRIBUTES_OF_THE_BREAD.pdf
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!