Effects Of Partial Substitution Of Wheat Flour With Chempedek (Artocarpus Integer) Seed Flour On The Physicochemical, Organoleptic And Microbiological Attributes Of The Bread [TX558.W5 M322 2008 f rb].
Objektif kajian ini adalah untuk menentukan kesan penggantian separa tepung gandum dengan tepung biji cempedak (Artocarpus integer) di dalam roti terhadap sifat-sifat fizikokimia, organoleptik dan mikrobiologi. The main objective of this study was to determine the effects of partial substitution...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English |
出版: |
2008
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/10168/1/EFFECTS_OF_PARTIAL_SUBSTITUTION_OF_WHEAT_FLOUR_WITH_CHEMPEDAK_%28Artocarpus_integer%29_SEED_FLOUR_ON_THE_PHYSICOCHEMICAL%2C_ORGANOLEPTIC_AND_MICROBIOLOGICAL_ATTRIBUTES_OF_THE_BREAD.pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|