Analysis Of Acrylamide Monomer Formation In Refined, Bleached And Deodorised Palm Olein During Deep Frying Of French Fries [RA1242.A33 R114 2006 f rb].

Pada April 2002, ‘Swedish National Food Authority (SNFA) telah mengumumkan penemuaan pembentukan akrilamida di dalam makanan yang berasaskan kanji, di mana ianya di bakar atau di goreng pada suhu yang tinggi terutamanya kentang goreng dan didalam pelbagai jenis makanan bergoreng. In April 2002, S...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Hussein, Rabeaah
格式: Thesis
語言:English
出版: 2006
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/8864/1/ANALYSIS_OF_ACRYLAMIDE_MONOMER_FORMATION_IN_REFINED%2C_BLEACHED_AND_DEODORISED_PALM_OLEIN_DURING_DEEP_FRYING_OF_FRENCH_FRIES.pdf
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!