Amalan keselamatan makanan dalam kalangan pengendali makanan asrama dewan makan Kolej Vokasional, Johor
Amalan keselamatan makanan merupakan aspek penting dalam mengelakkan dan mengawal risiko penyakit bawaan makanan di premis makanan terutama di dewan makan asrama sekolah. Pengendali makanan merupakan individu yang bertanggungjawab dalam memastikan makanan yang disediakan selamat dan bersih. Kajian i...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Thesis |
Language: | English English English |
Published: |
2016
|
Subjects: | |
Online Access: | http://eprints.uthm.edu.my/701/1/24p%20ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN.pdf http://eprints.uthm.edu.my/701/2/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf http://eprints.uthm.edu.my/701/3/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20WATERMARK.pdf |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|