Amalan keselamatan makanan dalam kalangan pengendali makanan asrama dewan makan Kolej Vokasional, Johor

Amalan keselamatan makanan merupakan aspek penting dalam mengelakkan dan mengawal risiko penyakit bawaan makanan di premis makanan terutama di dewan makan asrama sekolah. Pengendali makanan merupakan individu yang bertanggungjawab dalam memastikan makanan yang disediakan selamat dan bersih. Kajian i...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Abdul Rahman, Abdul Wafi
Format: Thesis
Language:English
English
English
Published: 2016
Subjects:
Online Access:http://eprints.uthm.edu.my/701/1/24p%20ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/701/2/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/701/3/ABDUL%20WAFI%20ABDUL%20RAHMAN%20WATERMARK.pdf
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!