Keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran amali di bengkel masakan di sekolah menengah harian negeri Johor (IR)
Keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran (PdP) di dalam bengkel amali masakan di Sekolah Menengah Harian di negeri Johor dikaji merujuk kepada empat faktor yang utama iaitu faktor kelengkapan, keselamatan, persekitaran dan pengajaran guru. Kajian ini dijalankan bertujuan untuk mengenalpasti d...
Saved in:
主要作者: | Noridahayu Md Husain |
---|---|
格式: | thesis |
语言: | zsm |
出版: |
2017
|
主题: | |
在线阅读: | https://ir.upsi.edu.my/detailsg.php?det=3681 |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Penghasilan modul pengajaran kendiri bagi mata pelajaran teknologi katering
由: Ahmad @ Mohamad, Noraihan
出版: (2003) -
Tahap kefahaman pemakanan seimbang dalam kalangan murid tahap dua sekolah rendah zon selatan, Daerah Segamat, Johor (IR)
由: Nur Ithtizam Aris
出版: (2016) -
Mengenalpasti permasalahan pelajar kursus katering dalam mata pelajaran teknologi katering di sekolah menengah teknik
由: Ab. Rahim, Dayang Suhaila
出版: (2003) -
Kajian terhadap perspektif pelajar sarjana pendidikan (teknik & vokasional) mengenal kualiti makanan yang dijual oleh pengusaha makanan di kantin Kolej Universiti Teknologi Tun Hussien Onn: satu kajian kes
由: Mohamad Nor, Maryana
出版: (2001) -
Tahap daya tahan perniagaan (business resilience) dalam premis penginapan skala kecil: Desaru, Johor
由: Mohd. Yatim, Maria
出版: (2012)