Faktor peramal amalan kelestarian pemprosesan makanan dalam kalangan pelajar kolej komuniti di Malaysia
<p>Kajian ini dijalankan untuk meneliti tahap amalan kelestarian pemprosesan makanan</p><p>(KPM), menganalisis sumbangan faktor peramal dari aspek pengetahuan, kesedaran,</p><p>sikap, norma subjektif, persepsi kawalan tingkah laku...
Saved in:
主要作者: | Rafidah Abu Nasir |
---|---|
格式: | thesis |
语言: | zsm |
出版: |
2022
|
主题: | |
在线阅读: | https://ir.upsi.edu.my/detailsg.php?det=8844 |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Amalan pentaksiran pengajaran dan pembelajaran di Kolej Komuniti di Negeri Johor
由: Ahmad, Mohd Fadhli
出版: (2008) -
Kesan intervensi permainan digital bagi mengukur emosi, minat dan kefahaman konsep asas pengaturcaraan dalam kalangan pelajar kolej komuniti
由: May Asliza Tan Zalilah
出版: (2019) -
Faktor peramal Niat Tingkah Laku guru memanfaatkan peranti mudah alih dalam PdPc Reka Bentuk Teknologi sekolah menengah
由: Nazaruddin Abdul Hadi
出版: (2022) -
Pengaruh amalan komuniti pembelajaran profesional (KPP) dengan amalan profesionalisme guru (PG) di sekolah rendah di Semenanjung Malaysia
由: Mohd Aizat Abu Hassan
出版: (2022) -
Satu tinjauan keberkesanan faktor-faktor yang mempengaruhi prestasi pelajar sarjana muda (lukisan kejuruteraan) di Kolej Universiti Teknologi Tun Hussein Onn
由: Hashim, Mohd Hafiz
出版: (2001)