Faktor pemilihan makanan halal dalam kalangan pengguna Muslim Singapura /
Saved in:
主要作者: | Nurzafeerah Zakaria (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2016.
|
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Analisis perbandingan penentuan piawaian halal antara Malaysia, Indonesia, Singapura dan Brunei /
由: Norhidayah Pauzi
出版: (2016) -
Factors affecting purchase intention of recalled halal products among Malaysian Muslim consumers
由: Mohd Yunus, Nurul Syuhada
出版: (2018) -
Perlindungan terhadap pengguna muslim berkaitan dengan pemakanan di Indonesia /
由: Asmawati -
Konsep makanan halal dalam Islam : proses label halal di Indonesia /
由: Moenip, Muhammad Ajir Abdi -
The awareness and perception of Muslim consumers on non-food halal products
由: Norafni @ Farlina Rahim