Aplikasi kaedah 'Umum Al-Balwa dalam isu pencemaran produk makanan /
Saved in:
主要作者: | Muhamad Afiq Abd Razak (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
出版: |
2018.
|
主题: | |
在线阅读: | http://studentsrepo.um.edu.my/9062/ |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Penghasilan produk makanan berasaskan kaedah penghadaman bioproses dari perspektif halalan tayyiban /
由: Hamizah Hussin
出版: (2020) -
Makanan ubahsuai genetik (GM Food) : satu analisis hukum /
由: Muhammad Safiri Ismail -
Penggunaan sumber haiwan dalam penghasilan produk halal di Malaysia
由: Mohd Salleh, Mohd Mahyeddin
出版: (2016) -
Kepentingan penjagaan makanan dan pemakanan serta implikasinya terhadap pembentukan sahsiah menurut perspektif Islam /
由: Ruaain Mustari Ruaain bt. Mustari
出版: (1994) -
Pemalsuan produk halal di Malaysia : analisis dari tahun 2007 hingga 2016 /
由: Aisyah Faizah Zaki
出版: (2018)